Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 2 februari 2015

Jag tror det vänder nu...

Och med jag menar med allt. Det måste helt enkelt vara så att allt blir bättre och bättre nu för jag är säker på att botten var nådd när Cool bajsade framför näsan på mig där jag låg på alla fyra i lördags. Och idag har det varit ganska så bra faktiskt. Främst i psyket, hopp har infunnit sig.

Jag är sjukskriven för ryggen i varje fall halva veckan. Imorse vaknade jag och det kändes så himla mycket bättre redan. Jag kunde ta på mig byxorna själv och dessutom klarade jag av att kliva i och ur duschen och bara det var ju ett lyft för mig och mina närstående... Jag har fått gjort vissa små ärenden idag som jag var tvungen att göra. Först fick jag ringa och fråga om man kunde få hjälp att lyfta i foder i bilen om man kom och köpte. Det kunde man så nu ska prova ett örtfoder från pavo för feta hästar med risk för fång och kolik...inte för att Manne visat några tendenser men han är ju bra tjock. Dessutom håller det inte att fodra med äppelmos och vatten när det är många olika som ska fodra...det är nog bara Britt som nattar och skämmer bort på det viset. 

Nåväl det var väl det jag orkade innan jag fick hem och vila ryggen igen. Har suttit i bekväma fåtöljen  och läst det mesta av dagen men efter middagen var jag tvungen att köra Nattis till stallet. Hon fixade det mesta i stallet idag med men jag kunde hjälpa till med att fylla hönäten. Maria som äger stallet följde med Nattis och hennes dotter Amanda på en liten ridtur i kväll med och idag gick det ännu bättre och lugnare än i går. Hittills inga brall alls på nya stallet så vi smidet medan vi kan. Även senan ser bra ut efter två ridturer!  Jag stannade i fika rummet och vilade medan de promenerade men trots det var jag tvungen att lägga mig när jag kom hem. Är verkligen så trött i ryggen nu så ett par dagar till med vila krävs nog innan jag är återställd. Jag är så himla nöjd och glad över stallet hitills. Allt känns bara så hoppfullt och hemtrevligt och vansinnigt roligt! 

I morgon ska jag göra som katten och ligga still så mycket jag vill och orkar...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar