Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

tisdag 10 februari 2015

Trött på att vara trött...

Klockan är inte ens åtta och jag har redan krupit in i värmefilten på sängen. Ryggen börjar sakta återgå till normaltillståndet även om jag inte kommer våga ta i än på ett tag. Får spara mig så vi orkar fixa färdigt det sista i gamla stallet på lördag. Det borde gå bra för nu har även rörligheten återkommit lite. Fast jag är trött ändå.

Kanske för att solen lyst och vi varit ute en del?  Eller för att det var full barngrupp? Inget lov för mig inte. Direkt efter jobbet åkte jag till PRK där Nattis red sin andra lektion på Bayley idag. Hade glömt hur kallt det är att stå i ett ridhus en timme och titta på. Ridningen går bra i várje fall och hon och ponnyn verkar trivas bra med varandra. Roligt att se henne rid på riktigt igen på flera månader. Hon vár lite orolig att hon skulle ha glömt bort hur man rider, men det har hon inte gjort. Hög ryttarkänsla helt enkelt.

Idag var också första gången sen Manne blev skadad vi inte själva varit i stallet och tagit hand om honom. En av kvinnorna i stallet sommar en oinriden tre åring var snäll och ställde upp. Hon har ju inte själv något att rida på så vi erbjöd en skritt på 20 minuter... Inte särskilt generöst men hon fixade både ridningen och allt annat runt om kring. Jätteskönt att få vila.

Hemma lagade sig maten alldeles själv under dagen. Det blev pulled pork i tortilla med bönor tomat sallad och avokadoyoghurt...gott och enkelt.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar