Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

torsdag 19 mars 2015

Inte fredag direkt...

Slutet på arbetsveckan för mig...nästan. För vi han inte riktigt klart trots att vi tänkt alla tankar minst två gånger och har fler tankar än vi kan förmedla på tre timmar. Ett i huvudsak effektivt arbetssätt i sammanställnings fasen lämnar i varje fall inget att önska, mer än att det var fler dagar på en vecka. Och det är det ju. Fast det får bli lördags och söndags jobb för i morgon ska jag vara ledig.

Om vi hade skippat att sitta ute i solen och äta lunch och den där fantastiska promenaden till sjön för att klara tankarna och prata under rörelse så hade vi fått gjort ännu mindre...mycket mycket nöjd med den personliga utdelningen på det här uppdraget. Hoppas alla i arbetslaget känner samma när vi återkopplar på onsdag.

Det är visst också slutet på den här förvåren också så det var tur vi njöt lite extra. I morgon ska det regna och sen blir det kallt igen. Imorgon ska det också vara solförmörkelse. Den blir nog förmörkad av regnmoln tyvärr. En stor besvikelse för nu har jag och barnen talat om detta hela veckan. Men jag ska absolut vara utomhus och titta upp och uppleva det hela även om det inte syns. Mamma och jag ska luncha och shoppa i morgon. Manne ska få vila en dag extra så jag går upp tidigt och gör stallet först.

Idag när vi kom till stallet hoppades vi på att traven de senaste dagarna inte gjort honom mer svullen. Hur det var  med det är svårt att säga men senan var jättesvullen. Vi fattade beslutet att ändå fortsätta rida och se hur det blev efter. Ännu en lugn trevlig uteritt kan i varje fall läggas till raddan av tidigare. När vi kom tillbaka efter 40 minuter skritt och skulle köra trav blev det lite komplikationer i form av vårystra hästkompisar i hagen. De hade väldigt roligt och när de drog för tredje gången förbi i brallig galopp kunde inte Manne hålla sig i skinnet utan ville också busa. Nattis lyckades faktist hålla honom trots att han försökte dra en repa två gånger. Det var inte läge att köra trav just då så hon satt av och gick till stallet. Det bästa var att senan efter ridningen var hälften så svullen som innan! Skönt, då vet vi att det inte är skritten som gör honom svullen...i morgon får han vila lite och så kör vi på lördag igen, då förhoppningsvis lite trav igen.

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar