Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 29 januari 2011

Lördag...igen?

veckan har gått så vansinnigt fort och jag kan inte minnas att jag har gjort något alls...trots det var jag så trött att det var bra nära jag vände mig på andra sin i morse när klockan ringde...Hade det inte varit så svårt att få till det med igen ridningar hade jag kanske skolkat idag! Men det var tur jag inte gjorde det för lektionen på Råda var jätte kul och Neddan ovanligt pigg och samarbetsvillig. Vi åkte till Öjersjö direkt efter och pysslade lite med hästarna innan vi tog en tur på Karis...Tabasco verkar vänja sig så smått där med eller också beror det på att jag hade Putte med mig. Dottern fick leda honom 40 minuter idag och nästa vecka är det äntligen dags att sitta på honom igen. Hon ser fram emot det...Tabasco gick kanon fint idag med. Lite extra power hade han som jag lyckades hålla i schack tills vi var på väg tillbaka till stallet på lång tygel. Plötsligt bockade han två gånger och skrämde slag på stackars Putte som var framför! Va??? Ja vad ska man säga inte vet han att han är 26 år ivarjefall den lilla busen :)

Jag skulle träffat min kära Mor och Syster på lunch idag men jag somnade som en gris på soffan i två timmar. Mådde betydligt bättre efter det men nu börjar jag bli trött igen och klockan är bara halv nio...Imorgon tror jag att jag ska åka till stallet en sväng när Camilla ska rida.Hoppas solen lyser då för jag vill gärna sitta med min kaffe termos på muren och titta på. Jag ska ta med filmkameran och se om vi kan få honom att rulla sig i boxen igen.Idag rullade han sig så njutningsfullt att jag bara måste få det på film. Vilken livsnjutare han är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar