Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

söndag 11 december 2011

snart snart...

Det är snart JUL...och det ända som saknas är en gran. Och kanske någon liten julklapp. Och kanske julgodis...skinka. köttbullar, ett besök på nån trevlig julmarknad, mer julshopping, pynt av stall, fest på jobbet, födelsedagsfirande och en himla massa tomtar...sen är det klart!

Igår hade jag ett litet selektivt utbud av damer här. Det blev heminlagd sill och julsnaps ( herre gud vad stor flaskan är....den kommer hålla minst till nästa jul och midsommar 2013...) Måste säga att receptet på julkyckling blev mer än godkänt. Hittade det på nätet när jag sökte på jul+kyckling. Vi hade väldigt trevligt ända fram till efter ett då alla bara var tvungna att sova.

Jag var ju inte på Råda på morgonen utan sov fram till 11! Kanske tur för jag hade ovanligt trevligt en lördag kväll. Massör Maggan fick misshandla rygg slutet och lasra nacken extra länge i fredags och vi kom överens om att låta ryggen vila ett par dar för att se om det kunde hjälpa. Jag vet inte jag men det var skönt med sovmorgon.

Nu ska jag iväg med lilla Mamsen och gå på julmarknad och köra henne till diverse affärer för inköp till syster lilla. Mamsens ögon är inte vad de borde så bilkörning ligger nere tills hon kollat upp varför. Och då får jag ju en bra anledning att komma ut ur huset. Maken håller just nu på att slå in en julklapp till syster som ska med i kappsäcken och jag börjar bli liiite stressad. Varför ska han alltid göra saker i sista sekund? Som Sonen? Och Dottern...ocjh Kanske undertecknad...lite familjesymptonomt? Hahaha

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar