Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

måndag 27 februari 2012

Måndagsångest

Eftersom jag är en god medmänniska hade jag bytt skift idag och jobbade sent. En lagom kul måndag som började med lönesamtal. Det gick väl sådär och inget man känner sig direkt upplyft av. Insåg att jag blivit sänkt ett steg till rakt över jämfört med förra året så man har väl misskött sig på nåt sätt...undrar hur för jag tycker nog jag anstränger mig mer än vad som är förväntat ...men men det är bara ett jobb men inte blir man gladare för det.

Trött är jag också men jag hoppas att den saffrans- och vitvins doftande fiskgrytan som puttrar på spisen ska liva upp mig snart. Allmän ångest infann sig under dagen. Bara en vecka kvar innan jag ska resa till syster och jag håller på att längta ihjäl mig! Samtidigt har jag redan börjat plocka ut separations ångesten som kommer i och med att man ska åka hem igen.

Dessutom regnade det och snöade när vi var ute idag. Kan det inte bara vända för året nu? Jag är så trött på att bara jobba jobba jobba...Som grädde på moset var hela min köks trädgård uppgrävd när jag kom hem. Nåt tele-lednings fel. Bara blålera så långt ögat ser...det är så man vill gråta...Hoppas de fixar tillbaks allt så leran kommer underst och den dyra matjorden överst. Ännu en sak att ligga sömnlös över...som om man behövde fler. Nej blä nu får det snart vända för annars gottar jag ner mig totalt och då kanske jag inte kommer hem utan stannar kvar i USA...får skicka efter familjen med DHL...och Ponnyn...och trädgården, men jobbet kan jag vara utan!

2 kommentarer:

  1. Usch sicken skitdag!!! :( får dom lov att bara gräva upp hur som helst dom jäklarna???! tror du du är utsatt för komplott av chefen för att du inte vill ta på dig vissa uppdrag?? verkar helt absurdt!! Svinpälsar!! Tur du snart kommer hit - håller med spearationsångest innan du ens kommit - Check :D Har absolut inget emot att du stannar här...:D:D:D

    SvaraRadera
  2. Usch och fy sån skit!!! Klart chefen inte gillar att du har egna åsikter och är duktigare än vad hon är!

    Men om du stannar och tar över familjen så får ju jag också flytta över :D:D:D Kan ju inte vara utan alla mina älsklingar!!!!!

    Vi får starta en ny "svenskbygd" hihi

    Puss
    Mamsen

    SvaraRadera