Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 7 september 2013

Men satan i gatan va skönt!!!

ÅVilken septemberlördag! Sitter just nu(19.46) i kortbyxor i trädgården med ett glas vin (igen) och bara njuter... Det är för bra för att vara sant. Livet just nu känns lite väl fantastiskt och till viss del är det väl sommarens förtjänst. Det är svårt att inte vara lycklig när kroppen är fullmatad av D-vitamin. 

Jag och mamma hade en underbar dag. Först åkte vi till Gunnebo slott för höstmarknad. Köpte lite kravmärkta grönsaker och oliver och diversesaker. Konstigt nog tvekar jag inte på samma sätt när det gäller pris på trädgårds produkter, gärna kravodlat som när jag köper kläder...

Vi åt lunchbuffé som var otrolig och beställde var sitt grönsaksabonnemang från årstiderna. Verkar otroligt fräscht...

Jag behövde nya byxor till mig och Nattis så vi stannade till på Allum. Allt var fult eller äcklig kvalitet. Slutade med ett besök på moraliskt ifrågasatta H&M... Skämms lite men endast där hittade jag byxor som satt bra och var prisvärda. Nattis var nöjd men byxorna satt åt...hon ville inte byta dem men om det berodde på att hon gillade dem, fick dåligt samvete eller inte orkade gå tillbaka låter jag vara osagt. Snygga var de. 

Jag har inte varit i stallet. Känns lite tomt faktiskt men jag skördade lite ärtor som vi glömde äta till middag, lite rosenbönor som grillades tillsammans med entrecote och potatis till en potatissallad och tomater,tomater, tomater...Grävde ett halvt köksland från ogräs och korkade upp vinet i stället. Jag fryser fortfarande inte men nu kommer skymningen krypande och det är dags för en lördagsfilm (silverlining books) och kanske en laktrispipa eller två..




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar