Om mig

Mitt foto
Sweden
Tänk om man kunde göra allt det man ville? Tänk om det fanns tid? Livet mitt i livet kan ibland trava på så man glömmer att det är just detta ögonblick som är livet...Jag vill försöka fånga drömmarna i livet och hålla dem levande, om inte annat bara för idag...

lördag 17 maj 2014

Bra men inte...


Först försov jag mig. Om man kan försova sig på en lördag utan att egentligen ha nån tid att passa...det var skönt för jag vaknade med lite lätt huvudvärk. Men efter kaffe och frukostmys tyckte jag det kändes lite bättre så vi drog till stallet. Det var min tur att rida Manolito. Jag tycker nog att jag borde ha första tjing de närmsta veckorna för det har inte varit helt rättvist där inte...men så lämnar vi ju väldigt snart tillbaka den häst jag älskat i tre år så jag har egentligen inget emot att rida honom. Då får jag ju sitta i min bekväma sadel som nu ligger på alla försäljningssidor jag vet i hopp om att få in Lite pengar till ny utrustning.

Nattis ville rida ut men eftersom det dröjer innan det blir min tur igen envisades jag med att det skulle bli lite trimning i paddocken, vi kan rida ut i morgon så kan jag glida i trailsadeln. Först tog jag lite bilder på mina salusadlar och sen borstade vi av hästarna. Manolito ute då han faktiskt står stilla, Fabian inne då han kliver rakt över allt för att få några tuggor gräs. Jag hade så gärna velat ha en westernsadel men idag fick jag i varje fall prova tränset. Jag körde samma övning som för Jill i måndags. Överböja på båda håll och undvika att ge stöd i tygeln. Idag gick det ännu bätte än sist och passet blev riktigt riktig bra!  Är så nöjd med honom som är så lyhörd och vill göra rätt. 


När vi provade det nya flugtäcket som jag hittade på 60% rea år Hööks för några veckor sen satt det förträffligt. Flugmasken var för stor så det blir till att köpa mindre... Vi betade hästarna tillsammans mer eller mindre säkert. Natta höll Manolito och satt barbacka på Fabbe medan jag hämtade hjälm och dricka...sen satt vi alla på hästryggarna och småpratade i nästan en timme. Det är kvalitetstid med ungdomarna det.




Tyvärr kom mi. Huvudvärk tillbaka med besked efter ridningen så när vi släpp dem i hagen igen bultade det så jag var osäker på om jag skulle kunna köra hem. Det gick men jag mådde verkligen inget vidare. Fick ta en Ipren och köra mamma på porten, vi som skulle fikat ihop...sen låg jag på soffan en timme innan jag gick ut för att titta lite på ogräset och konstatera att det var kvar. Jag orkade i varje fall grilla och lyckades lite bättre än i går! Fy den maten var inte ätbar...idag blev det i stället ekologisk fransyska som mörat till sig i marinad och kokta rödbetor och jordärtskockor i smält smör och persilja istället för potatis. Efter maten spelade vi ett parti scrabble och jag förlorade stort trots flera bra chanser som maken stoppade utan att veta om det. Surade lite över den förlusten man han var å andra sidan väldigt glad...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar